Uncategorized
March 7, 2023|0 comments

Први Обуки

Со радост и нетрпение, ги информираме децата и родителите кои се дел од нашите обуки за програмирање дека успеавме да ги обезбедиме неопходните 100.000 денари за одржување на обуките до 13 мај. 167 наши деца ќе имаат можност да ја завршат целата обука од 3 месеци и да се запознаат со основите на кодирањето. Спонзори на нашите први обуки ќе бидат Mac …

Read more
mentorship
July 14, 2022|0 comments

Станете дел од нашата група на ментори!

Почитувани консултанти, искусни бизнис ентузијасти и претприемачи, кои верувате дека споделувањето на искуства, контакти и знаење со младите претприемачи и новите бизниси е благородна работа. Пред вас е краток прашалник за изразување интерес да станете дел од нашата мрежа на ментори. Доколку вашете CV, искуство и знаење одговараат на потребите на н …

Read more
Business
July 14, 2022

Пријавете се за менторска помош за развивање на бизнис и иновациски идеи!

За да влезете во потенцијалниот круг на поединци и фирми и поединци кои ќе добијат помош и за да утврдиме дали имаме соодветен ментор за вашите потврди, се’ што треба да направите е да го пополните прашалникот.

Read more
Business
June 13, 2022

WE ARE HIRING PROJECT ASSISTANT / COMMUNICATIONS OFFICER

We are hiring! Your main responsibility would be to take care of the daily operations of Kasarna Hub, assisting the Office Manager, particularly when it comes to communications with visitors, beneficiaries, audience on the social media, etc. Another main responsibility would be handling paperwork related to project management and implementation. 

Read more
Go Top