Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

P2P платформа за инвестирање во кредити

November 3, 2022 @ 18:00 - 19:30

p2p.mk e дел од првата “Crowdlending“ платформа Goldmen Capital во Македонија, која во последните неколку години бележи огромни успеси во полето на финансиско посредување. p2p.mk како P2P платформа овозможува инвестирање во потрошувачки кредити, обезбедени од кредитни компании (приматели на заем).

Details

Date:
November 3, 2022
Time:
18:00 - 19:30
Event Category:

Venue

Multifunctional room, KasarnaHUB
Go Top