45 views |0 comments

Од следната недела, почнуваме со летна шема, и ги покануваме сите што сакаат друштвени игри да ни се придружат. 😀
Касарна Хаб е поддржана во рамките на EU4M – project funded by EU

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top