410 views

Почитувани претприемачи, иноватори и сопственици на добри бизнис и иновациски идеи. Без оглед на тоа дали веќе сте основачи на претпријатија или планирате допрва да го официјализирате вашиот бизнис, Касарна Хаб ви стои на располагање да ве поврзе со соодветни ментори кои ќе ви помогнат во реализацијата на вашите бизнис идеи. Најважно, менторската поддршка е бесплатна за крајниот корисник, т.е. вашиот бизнис.

За да влезете во потенцијалниот круг на поединци и фирми и поединци кои ќе добијат помош и за да утврдиме дали имаме соодветен ментор за вашите потврди, се’ што треба да направите е да го пополните прашалникот на овој линк.

Share
Go Top