213 views |0 comments

ЛЕТНА ШЕМА ВО КАСАРНА ХАБ – Ги покануваме сите претприемачи, нови бизниси и сите други кои сакаат да реализираат некоај бизнис идеја, да ни се придружат во Касарна Хаб секој четврток од 19 часот на дружење и размена на искуства.

Касарна Хаб е поддржана во рамките на EU4M – project funded by EU

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top