428 views |0 comments

⭐Семос детскиот едукативен центар доаѓа во Охрид, со бесплатно предавање кое ќе ви помогне вас родителите, како први едукатори на децата, насочувачи и поттикнувачи, како да им овозможите да бидат дигитално писмени – вештина која денес е еднакво важна како читањето и пишувањето способност за користење на дигиталните технологии.

💻Еден од најуспешните начини да се формира дигиталната писменост кај децата е обука посветена токму на тоа. Компјутерските курсеви за деца и тинејџери во Семос
Едукација се креирани да им помогнат лесно и едноставно да станат дигитално писмени и да ги подготват за нивната кариера понатака.

11.11.
Почеток: 12:30, Касарна Хаб
👉Резервирај место: https://forms.office.com/e/GkphTNEci8

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top