349 views |0 comments

Викенов (26 – 27 август) во Касарна Хаб на гости ни беа екипите од BeerJS и Хаклаб Кика од Скопје. Целта беше да се соберат ИТ професионалците на едно место и да разменат идеи. Секако и да се подружат. На сликите можете да видите дел од атмосферата од BeerJS 0.33 Vol3 од НСНД Хаклаб КИКА @ Kasarna Hub, Ohrid. Благодариме на сите што дојдоја, и се гледаме и на други настани есенва.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top