360 views |0 comments

🗣️Овој петок, на 14.07.2023 година во 9ч, Младински Центар Охрид, заедно со ВОПС Поддршка од Инклузивна Игротека “Радост” и Kasarna HUB, организира инклузивна работилница со цел преку дружба и вмрежување до уредување на надворешниот дел од објект кој е склоп на различни категории млади лица.

👥Доколку сакате да го изразите вашиот креативен дух, да придонесете и да бидете дел од надворешниот лик на просторот на поранешна Касарна, кое ќе биде наше место за летни дружби, филмски проекции под ведро небо, седенки и младински летни приказни, контактирајте не во Дм, на нашиот меил contact@mco.mk или со порака на нашата ФБ страна.

Ве очекуваме! 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top