613 views |0 comments

Почитувани консултанти, искусни бизнис ентузијасти и претприемачи, кои верувате дека споделувањето на искуства, контакти и знаење со младите претприемачи и новите бизниси е благородна работа. Пред вас е краток прашалник за изразување интерес да станете дел од нашата мрежа на ментори. Доколку вашете CV, искуство и знаење одговараат на потребите на некој од поединците или фирмите кои изразиле интерес за менторства, вашите потенцијални услуги ќе бидат земени предвид. Најважно, вашето време ќе биде платено по фер цена!

За пријавување одете на следниот линк.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top