mentorship
May 5, 2023|0 comments

Award Ceremony for participants to IT trainings

Our training has come to an end. After three months (we started on February 13, 2023), 170 students from elementary schools from Ohrid, Struga and Debrca completed the initial courses for various programming languages Scratch, Python, C, and WordPress and Microsoft Word. Many thanks to Macedonia2025 @macedonia2025 for being our partners and making …

Read more
mentorship
April 4, 2023|0 comments

Courses for youth in C++

Programming in C++ with professor Marija Pupinoska Gogova, and the young people who have been coming regularly for the second month. The training is made possible by Macedonia2025 and Stellar Solutions Skopje through the EU4M program – project funded by EU …

Read more
mentorship
July 14, 2022|0 comments

Станете дел од нашата група на ментори!

Почитувани консултанти, искусни бизнис ентузијасти и претприемачи, кои верувате дека споделувањето на искуства, контакти и знаење со младите претприемачи и новите бизниси е благородна работа. Пред вас е краток прашалник за изразување интерес да станете дел од нашата мрежа на ментори. Доколку вашете CV, искуство и знаење одговараат на потребите на н …

Read more
Business
July 14, 2022

Пријавете се за менторска помош за развивање на бизнис и иновациски идеи!

За да влезете во потенцијалниот круг на поединци и фирми и поединци кои ќе добијат помош и за да утврдиме дали имаме соодветен ментор за вашите потврди, се’ што треба да направите е да го пополните прашалникот.

Read more
Go Top