357 views |0 comments

👉Бизнис инкубатор е програма која поддржува стартап компании во рана фаза за да се забрза профитабилноста и успехот.

Инкубаторите им обезбедуваат на стартапите вредни ресурси како што се бесплатен канцелариски простор, опрема, менторство, заедница за соработка и можности за вмрежување со потенцијални извори на финансирање, како што се ангели инвеститори.

👉Бизнис инкубаторите се фокусираат на сосема нови бизниси кои сè уште треба да развијат идеја за производ и бизнис модел. Многу компании и организации спонзорираат програми за инкубатори за стартување, вклучувајќи универзитети, непрофитни организации, корпорации, владини институции, и фирми за ризичен капитал.

Доколку имате идеја, ви стоиме на располагање заеднички да ја развиеме и да ве поврземе со лица и организации кои може да помогнат.

Повелете

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top