36 views |0 comments

🍺Накратко за организаторите на настанот во Сабота 🍺

Beer.js е средба на ентузијасти за пиво и JavaScript.

Сите се добредојдени!

Пиењето пиво, и покрај тоа што е во насловот, не е задолжително за учество 🙂 Настанот нема официјален формат. Македонската варијанта на Beer.js се труди (засега) да има тројца презентери, со теми кои барем некако се поврзани со JavaScript, со времетраење од 25-30 минути.

Пријавувањето за да одржите говор на настанот е едноставно – слободно контактирајте не на hello@beerjs.mk или на некоја од социјалните мрежи.

Ве очекуваме во Охрид – Касарна Хаб , Сабота во 18часот🍺

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top