Uncategorized
August 17, 2022|0 comments

ШТО Е И ШТО НЕ Е ДИГИТАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЈА?

Касарна Хаб е тука да им помогне на бизнисите кои сакаат дигитално да се трансформираат Дигитална Трансформација Е сосема нова употреба на дигиталната технологија и со која се решаваат новите сложени проблеми. Оваа серија на дигитални решенија може да донесе до нови типови на креативни иновации, наместо само да служи како надградба на она што веќе п …

Read more
Uncategorized
July 5, 2022|0 comments

✅ Касарна Хаб одговара: Што е бизнис инкубатор?

Бизнис инкубатор е програма која поддржува стартап компании во рана фаза за да се забрза профитабилноста и успехот. Инкубаторите им обезбедуваат на стартапите вредни ресурси како што се бесплатен канцелариски простор, опрема, менторство, заедница за соработка и можности за вмрежување со потенцијални извори на финансирање, како што се ангели инвест …

Read more
Go Top